Doping İznik İletişim Millenicom İnternet Bursa

Doping İznik İletişim

0224 220 34 25 - 0532 458 25 88

Telekomünikasyon alanında hizmet veren Doping İznik İletişim firması, VOIP Plus paketleri sayesinde 12 ay taahhütlü konuşma paketi hizmeti sağlamaktadır. Müşterilere istediği konuşma paketini alarak belirlediği konuşma dakikasıyla 1 ay konuşma avantajı sunmaktadır. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenler için www.millenicom.biz.tr adresinden paketlerin olduğu sayfaya gelip hemen başvurun seçeneğini tıklayınca başvuru talebi oluşturmaya yarayan bir form doldurmak gerekmektedir. Buradan internet, telefon, bulut seçeneklerinden birini seçip ad, soyad cep numarası yazılarak başvuru talebi oluşturulmaktadır. Sonrasında firma size talebinizle alakalı vermiş olduğunuz irtibat numarasından dönüş sağlamaktadır.

 Başvuru ücreti ya da sabit ücret olmadan onnet telefon hizmetiyle her yöne tarife imkânları veren millenicom internet satış paketleri oldukça avantajlıdır. İnternet paketleri yüksek hızlı erişim ve daha çabuk veri indirme imkânı sağlaması açısından Doping İznik İletişim hizmeti oldukça beğeni almakta ve tercih edilmektedir. İster ADSL hattı üzerinden ister yalın internet ister hiper ister fiber internet olsun internet hızı ve kalitesiyle müşterilerine kurumsal ve bireysel anlamda yüksek memnuniyet garantisi vermektedir.

Kaliteli alt yapısıyla ses taşıma teknolojisi sayesinde gerek kurumsal gerek bireysel hizmetleriyle çok fazla kişiye ulaşmayı başaran Millenicom, hizmet kalitesini her geçen gün arttırarak değişen ihtiyaçlara daha hızlı çözümler sunmaya çalışmaktadır. Bu amaçla 2004'ten beri hizmet veren Doping İznik İletişim, müşterilerin yaşadıkları herhangi bir sorun olduğunda müşterilere empati kurarak yaklaşabilen profesyonel kadroya sahiptir. Firma yetkilileri, müşterilerin mağdur edilmemesi için mümkün olduğunca çabuk geri dönüş yapıp sorunun giderilmesini sağlamaktadır.

Müşterilerin yaşadıkları sorunlara ya da yapmak istedikleri işlemlere dair internet sitesi üzerinden çeşitli seçenekler de bulunmaktadır. İnternet üzerinden işlem yapmak isteyenler için online işlemler, hızlı ödeme seçenekleri için fatura ödeme, ne kadar internet kullandığını merak eden kullanıcılar için kullanım sorgulama gibi seçenekleriyle müşterilerin daha çabuk işlem yapması sağlanmaktadır.